Gå direkt till innehåll
Scorett breddar sitt skouthyrningskoncept och lanserar RENT – The Celebration Edition

Pressmeddelande -

Scorett breddar sitt skouthyrningskoncept och lanserar RENT – The Celebration Edition

Premiärlanseringen av skouthyrningskonceptet Rent your party shoes på Scorett Femmanhuset i Göteborg har mottagits varmt och skapat led mot ett nytt konsumtionsbeteende. Nu tar skomodeaktören Scorett steget längre i sitt hållbarhetsarbete, och lanserar uthyrningskonceptet Scorett RENT i ytterligare fyra utvalda butiker; Scorett Södergatan i Malmö, Scorett Samarkand i Växjö, Scorett Westfield Mall of Scandinavia och Scorett Sergel i Stockholm.

I somras premiärlanserade Scorett uthyrningskonceptet Rent you party shoes i sin butik i Femmanhuset Göteborg. Konceptet har mottagits väl från kunder och övriga intressenter, och skapat efterfrågan på skouthyrning i fler Scorettbutiker. Inför jul- och nyårsfesterna tar Scorett därför nu ut sitt RENT-koncept till ytterligare fyra butiksenheter under kampanjen The Celebration Edition, med premiär torsdagen den 21 november. Utöver Scorett Femmanhuset i Göteborg kommer även Scorett Södergatan i Malmö, Scorett Samarkand i Växjö, samt Stockholmsbaserade Scorett i Westfield Mall of Scandinavia och Scorett Sergel att erbjuda uthyrning av skor. I samband med kampanjen väljer man nu även att bredda kollektionen från att endast erbjuda varumärket Tiamo, till att även inkludera varumärket K.Cobler, Legend samt premiumvarumärkena Novita och Novita Man.

Jennifer Lue, säljchef för Stockholmsregionen på Scorett delger sina och personalens tankar kring lanseringen av konceptet:

Vi tycker att ett par skor kan göra en hel outfit! Detta koncept gör det möjligt för fler att prova något nytt på ett roligt och hållbart vis.

Emelie Pettersson, butikschef på Scorett i Femmanhuset i Göteborg kommenterar utvecklingen i den Göteborgsbaserade butiken:

Rent your party shoes har absolut satt vår Scorettbutik på kartan! Vi märker tydligt av att konceptet har blivit en snackis och väcker nyfikenhet bland kunderna. Det har resulterat i spännande dialoger i butiken med personer som är väldigt positiva till idén om att kunna hyra sina skor istället för att köpa dem, framför allt då de samtidigt gör en tjänst ur miljösynpunkt.

Ämnen

Kategorier

Regioner


För frågor angående Scorett RENT eller Scorettgruppens Hållbarhetsarbete, 
vänligen kontakta: Sophie Arnesved, Hållbarhetsansvarig, sophie.arnesved@scorett.se

För mer information om Scorett, följ oss på: scorett.seInstagramFacebookYoutubeVimeo

Kontakter

Peter Blomquist

Peter Blomquist

Presskontakt VD 010-4980954
Eva-Lena Svensson

Eva-Lena Svensson

Presskontakt Chef kunderbjudande

Relaterat innehåll