Gå direkt till innehåll
Scorett satsar på veganska sneakers i vår

Pressmeddelande -

Scorett satsar på veganska sneakers i vår

Skokoncernen Scorett möter kunden som vill handla veganska skor, helt fria från animaliska produkter. Nu breddar de sortimentet i sneakerskategorin där varumärket K.Cobler står för den veganska produktlanseringen.

Med torra gator och ett varmare väder runt hörnet, blir chunky sneakers-trenden skogarderobens nästa tillskott. För kunden som önskar haka på modet i veganska skor på fötterna, gör nu K.Cobler en storsatsning inom produktgruppen – exklusivt hos Scorett.

Att en sko klassas som vegansk handlar inte bara om att den är gjord i veganskt material, utan att hela tillverkningsprocessen är fri från animaliska produkter – från ovandelsmaterial, till lim och färgämnen.

I säsongens kollektion från K.Cobler erbjuds flera helt veganska chunky sneakers-modeller i olika färger, som kombinerar både design, komfort och kvalitet. ”Vi är glada över att kunna utöka vårt vegansortiment – då efterfrågan på veganska material och medvetenheten kring en vegansk livsstil hela tiden ökar.” säger Sophie Arnesved, hållbarhetsansvarig på Scorett.

Kollektionen finns online och i utvalda Scorettbutiker.

Ämnen

Kategorier


För mer information, konatkta:

Annelie Adetoft
Produktionsledare, Scorett
+46 722 169 712 | annelie.adetoft@scorett.se

Eva-Lena Svensson
Chef kunderbjudande, Scorett
eva-lena.svensson@scorett.se

Följ oss på: scorett.seInstagramFacebookYoutubeVimeo

Kontakter

Peter Blomquist

Peter Blomquist

Presskontakt VD 010-4980954
Eva-Lena Svensson

Eva-Lena Svensson

Presskontakt Chef kunderbjudande