Gå direkt till innehåll
Scorett slår upp portarna till ny butik i centrala Göteborg

Pressmeddelande -

Scorett slår upp portarna till ny butik i centrala Göteborg

Under torsdagen slår Scorett upp portarna till sin nya butik på Kungsgatan i Göteborg. Centrala butikslägen i gatuplan är en del i Scorettgruppens strategi för etablering av fysisk detaljhandel.

– Satsningar i attraktiva citylägen blir allt viktigare för oss, under devisen "syns vi inte, så finns vi inte". Vi ser att kunderna hittar till våra butiker, vi fortsätter därför att anpassa våra butiker och göra dem mer attraktiva och anpassade till kundernas behov enligt vår omnikanalstrategi. Närheten till kund, ökad service både online och i fysisk butik, samt att kunna erbjuda ett stort och extremt bra sortiment av attraktiva varumärken med kunden i fokus är därför grundläggande för oss i vår expansion av fysiska butiksenheter, säger Peter Blomquist, VD på Scorettgruppen.

I butiken på Kungsgatan kommer Scorett att erbjuda ett brett sortiment av skor, skovård och accessoarer från välkända varumärken såsom Canada Snow, Vagabond, Dasia, Novita, Strömberg, Gant med flera. Alltid med hög produktkvalité, modenivå samt personlig service som garant för en god kundupplevelse.

Butiken kommer utöver Scorett även att husera flera av kedjans övriga butikskoncept; såväl anrika Håkanssons skor har en given plats, men även Sneakers Corner som tidigare låg på Korsgatan kommer att finnas som en shop in shop i butiken. Scoretts satsning på andrahandskonceptet REUSE fortsätter att rullas ut i fysiska butiker och kommer att få ta plats även på Kungsgatan.

- Genom att kunna husera flera butikskoncept inom samma väggar visar vi vår bredd och vi får möjlighet att erbjuda både trend, mode, business och streetwear till våra kunder, säger Eva-Lena Svensson, Kunderbjudandechef på Scorettgruppen.

Scorettgruppen finns idag med 82 butiker i Sverige, varav 11 franchisebutiker, samt försäljning online.

Ämnen

Kategorier

Regioner


För mer information, kontakta:

Annelie Adetoft
Marknadschef, Scorett
+46 722 169 712 | annelie.adetoft@scorett.se

Eva-Lena Svensson
Chef kunderbjudande, Scorett
eva-lena.svensson@scorett.se

Följ oss på: scorett.seInstagramFacebookYoutubeVimeo

Kontakter

Peter Blomquist

Peter Blomquist

Presskontakt VD 010-4980954
Eva-Lena Svensson

Eva-Lena Svensson

Presskontakt Chef kunderbjudande

Relaterat innehåll